Echipa medicala din cadrul Cardiomed este formata din medici hematologi, cadre universitare,  cu vasta experienta clinica.

Activitatea desfasurata de catre ambulatorul de hematologie cuprinde consultatii atat cu scop preventiv cat si diagnostic sau de urmarire a bolilor hematologice. Asiguram conditii de diagnostic ale bolilor hematologice, in conformitate cu standardele internationale, respectand nevoia de sprijin si intelegere a pacientilor nostri.

Cele mai frecvente simptome care pot sugera necesitatea unui consult hematologic sunt: infectii repetate, sangerari gingivale sau nazale repetate sau abundente, echimoze (vanatai) spontane sau la traumatism minim, febra in lipsa unei infectii, transpiratii predominant nocturne, astenie marcata, ganglioni cu volumul marit. Afectiunile hematologice pe care medicii hematologi din cadrul clinicii au in urmarire si le trateaza sunt:  leucemii mieloide acute si cronice, leucemii limfoide acute si cronice, limfoame Hodgkin si non Hodgkiniene, sindroame mieloproliferative si sindroame mielodisplazice, tulburari de coagulare ale sangelui.

 

Echipa medicală

SpecialitateTip ServiciuPret[Ron]
HematologieConsultatie hematologie medic specialist300
HematologieConsultatie hematologie medic primar350
HematologieConsultatie hematologie +complectare documente speciale360
HematologieCONTROL HEMATOLOGIE230
HematologieReferat medical CECM190