În perioada 08-30 noiembrie 2023 poți beneficia de reducere de 20% la urmatoarele servicii medicale de cardiologie:

Reducere de 20 % la ecografia morfofetala pentru viitoarele mame fara venituri sau care au venitul minim pe economie.

Promotia se adreseaza tinerilor cu varsta sub 30 ani, pensionarilor si salariatilor cu venitul minim pe economie.

Servicii cuprinse in promotie:

 • Consultatie cardiologie
 • Control cardiologic
 • Consiliere medicala
 • Electrocardiograma (EKG)
 • Monitorizarea Holter a Tensiunii Arteriale
 • Monitorizarea Holter EKG
 • Test de Efort
 • Pachet adulti- Consultatie + EKG + Ecocardiografie
Pacientii trebuie sa faca dovada veniturilor prin prezentarea de documente justificative:
– adeverinta de venit, fluturas salariu, cupon de pensie, cartea de identitate.

Programarile pot fi efectuate la 0264 406 600 si se vor face in limita locurilor disponibile, la medicii din cadrul clinicii Cardiomed Cluj:

Cluj-Napoca – Str. Republicii 17, Str. Republicii 30, Str. Galati 2.

Informatii despre morfologia fetală:

Morfologia fetală se referă la studiul aspectului și structurii unui făt în cursul dezvoltării intrauterine. Această investigație, adesea realizată prin ecografie, permite evaluarea detaliată a organelor și țesuturilor fătului. Identificarea anormalităților morfologice poate indica posibile probleme de sănătate sau dezvoltare.

Caracteristicile morfologice, cum ar fi forma și dimensiunile organelor, pot furniza informații esențiale despre starea de sănătate a fătului. Aceasta include evaluarea creierului, inimii, membrelor și altor structuri importante. Investigarea morfologiei fetale este crucială pentru diagnosticarea precoce a unor condiții congenitale sau anomalii și pentru planificarea adecvată a îngrijirii medicale.

Investigația de morfologie fetală, în general, este recomandată să fie efectuată între săptămânile 18 și 22 de sarcină. Ecografia morfofetala dureaza intre 10 si 20 de minute, in functie de pozitia fatului, tesutul gras matern si exprienta medicului.

 În această perioadă, structurile anatomice ale fătului sunt adesea suficient de dezvoltate pentru a fi evaluate cu precizie, iar în același timp, sarcina nu este încă prea avansată pentru a dificulta vizualizarea detaliilor.

Este important de menționat că medicii pot recomanda programarea ecografiei de morfologie fetală în funcție de circumstanțe individuale, cum ar fi factorii de risc sau preocupări specifice legate de evoluția sarcinii. Un control prenatal regulat și comunicarea deschisă cu medicul obstetrician sunt esențiale pentru a stabili momentul potrivit pentru această investigație în fiecare caz particular.

În concluzie, morfologia fetală este o componentă esențială a asistenței medicale prenatală, oferind informații valoroase despre dezvoltarea fătului și detectând posibile probleme în stadiile incipiente ale sarcinii.

Termenii si conditiile acordarii promotiei:
 • Pacientele trebuie sa faca dovada veniturilor prin prezentarea de documente justificative:
  – adeverinta de venit, fluturas salariu, sau declaratie pe propria raspundere ca nu are nici un venit,
 • Programarile pot fi efectuate la 0264 406 600 si se vor face in limita locurilor disponibile, la medicii din cadrul clinicii Cardiomed Cluj

Promoții