Despre Cardiomed

   S.C. CARDIOMED S.R.L. este o societate comercială cu capital integral privat român , înființată în anul 2008 . De la inființare și până în prezent clinica s-a dezvoltat in fiecare an , avand autorizate peste 22 de specialități medicale .Societatea desfasoară activitate de asistență medicală specializată si spitalizare de zi in specialitățile Oncologie, Chirurgie, ORL si Urologie.
   Activitatea societății se desfasoară la sediul social din Cluj-Napoca, str. Republicii, nr. 17, jud. Cluj și la punctul de lucru Cluj-Napoca, str. Republicii, nr. 30, jud. Cluj. Cele două sedii se afla in proximitate unul față de celalalt, activitătiile find in stransă legatură între cele două sedii.. Clădirile Centrului Medical Cardiomed sunt amplasate foarte aproape de centrul municipiului Cluj Napoca, în „zona medicală a orasului” (strazile Clinicilor, Republicii, Victor Babes), acesta fiind un important atuu pentru atragerea clienților și medicilor. Centrul medical Cardiomed oferă servicii de diagnostic și tratament modern, cu echipamente de ultimă generație și personal medical profesionist.
   Incă de la înființare în cadrul Centrului Medical Cardiomed, au fost asigurate toate condițiile necesare pentru a se desfasura o activitate medical la cele mai inalte standarde de calitate.
   Activitatea a demarat cu servicii medicale in specializarea cardiologie si s-a dezvoltat apoi treptat cu alte specialități asigurând spații generoase fiecărei specialităti medicale în parte, dotate la standarde europene cu aparatură medicală de inaltă performanță. In acest moment acoperim majoritatea specialitatilor medicale necesare pentru un diagnostic complet si corect.
   Echipa medicală este alcatuită din peste 120 medici specialiști, medici primari si cadre didactice de renume. Centrul medical Cardiomed a cooptat în echipa lui medici primari si specialisti cardiologi, internisti, neurologi, dermatologi, endocrinologi, ginecologi, ORL-isti, oncologi, urologi, alergologi, reumatologi, ortopezi, specialisti in diabet si nutritie, in boli infectioase, pneumologi si psihiatri, precum si cadre universitare cu vastă experiență clinică. Intreaga echipa de specialiști se află la dispozitia pacienților pentru a le evalua starea de sănătate și a le oferi prompt un plan de acțiune terapeutică și tratament.
Serviciile clinicii se adresează deopotrivă persoanelor fizice cat si persoanelor juridice (personalului acestora).

Istoric